DISCOVER ALL THE INFORMATION

 

NEWS

Latest news
Entries by date

Florence Kiplagat, best marathonian of the year

11/11/2014
L’atleta kenyana és guardonada per l’AIMS juntament amb l’atleta Dennis  Kimetto, com a millors maratonians de l’any en una gala celebrada a Atenes, el passat divendres.
 
El 2014 és l’any de Florence Kiplagat. La corredora kenyana de 27 anys s’anotava el passat mes de febrer, en la eDreams Mitja Marató de Barcelona, el rècord del món femení en Mitja Marató. Gràcies als seus bons resultats obtinguts al llarg de l’any, rebia el passat divendres a Atenes, el premi a la millor maratoniana de l’any. Aquest guardó el compartia en categoria masculina, amb el seu compatriota Dennis Kimetto. 
 
L’AIMS (Associació Internacional de Maratons i curses de llarga distància) decideix per votació els guanyadors d’aquest premi. D’aquesta manera, els premis van ser votats pels membres de l’AIMS, format per més de 370 membres procedents d’algunes de les curses més importants del món.
 
Per la seva banda, Dennis Kimetto de 30 anys, establia nou rècord mundial en marató el passat mes de setembre a la Marató de Berlín, baixant per primera vegada de les 2:03, parant el crono en 2.02.57.